Entitat: AEiG Roc d’Oró

Dades de l'entitat:

Adreça: C/ Francesc Moragues 14 08620 Sant Vicenç dels Horts (Barcelona)
Pàgina web:
Correu electrònic: rocdoroea@gmail.com

Oferta d'activitats

Objectius de l'entitat

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) som una associació sense ànim de lucre amb la missió d’educar infants i joves a través del mètode escolta i guia, fent-los protagonistes del seu creixement personal, per tal que esdevinguin persones conscients, actives i compromeses amb la societat.
Som 13.500 infants i joves en prop de 150 agrupaments arreu del país amb una visió compartida: deixar el món millor de com l’hem trobat. D’aquests, més de 3.000 som voluntaris i voluntàries que fem de caps, formadors o responsables associatius.

Associada o federada a...

Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge.

Horaris i dies de les activitats

Habitualment, realitzem cau de 16:00h a 18:00h i, aproximadament un cop al mes marxem de sortida tot el cap de setmana. A més a més, durant la Setmana Santa i a l'estiu, es realitzen uns campaments de, 3 a 4 dies i 8 a 10 dies, respectivament, segons l'edat del grup.

Quantitat total i edats dels participants

El cau acull a nois i noies de 6 a 18 anys, agrupant-los segons la seva edat:
- Castors i Llúdrigues: 6 i 7 anys
- Llops i Daines: 8, 9 i 10 anys
- Ràngers Noies Guies: 11, 12 i 13 anys
- Pioners i Caravel·les: 14, 15 i 16 anys
- Truc: 17 i 18 anys

Quotes/Tarifes

Els pagaments es realitzen trimestralment i tenen un cost de 44,5€/trimestre. No obstant això, el cau també compta amb plans d'ajuda per tal que tots els nois i noies puguin gaudir i formar part d'aquest gran moviment.