Què és expolleure?

Our service is home to more than 5000+ academic experts. Our team of incredible essay help includes experienced researchers, brilliant writers, and skillful editors.

3341360966_d67008ddb6L’EXPOLLEURE és una activitat pensada i destinada als infants de 6 a 14 anys, siguin de la cultura que siguin, i majoritàriament habitants de Sant Vicenç (són els principals receptors de l’activitat de les entitats que hi col·laboren), amb l’objectiu de donar a conèixer i millorar els canals de comunicació entre els usuaris en potència i les entitats https://myvulkan-clubs.com/sharky/ https://igrovyieavtomatibesplatno.com/keks/ socio-culturals de la població.

ACTIVITAT:

3341368094_87c8a4a0c4El pes principal de l’EXPOLLEURE és pròpiament la mostra de les entitats. Cada una d’elles compta amb una carpa on hi posa una exposició de fotos i material propi. A més, en aquest espai realitzen una petita activitat, que cada infant que vulgui, podrà dur a terme (un taller, un joc, una dinàmica…). Aquesta activitat resulta ser una breu mostra https://myvulkan-clubs.com/sharky/ https://igrovyieavtomatibesplatno.com/keks/ de l’activitat que duu a terme cada entitat. Així els infants poden fer un breu tastet.

Per potenciar que tots els infants passin per totes les paradetes, a l’entrada del recinte se li dóna un full amb una graella on consta cada una de les entitats. Cada cop que realitza una activitat, l’entitat li segella el full. En el moment en què l’infant ha aconseguit TOTS els segells de les entitats, va al punt d’informació i se li dóna a canvi un regal (una samarreta, una motxilla, una gorra… cada any un de diferent).

Les activitats s’alternen amb espectacles infantils, cercaviles, mostres de les activitats culturals del municipi, xocolatada…

 

OBJECTIUS:

4048945219_ffd0655a9c

  1. Fer veure als infants/joves que tenen altres opcions fora d’estar al carrer
  2. Donar a conèixer els centres que hi ha a la nostra població per realitzar activitats en el temps de lleure
  3. Informar els pares, dels centres on es poden realitzar aquestes activitats
  4. Potenciar la relació en xarxa entre les entitats del món del lleure i culturals del poble
  5. Treballar per incloure a la immigració dins les diferents entitats del poble

A través dels infants, també es pretén arribar als seus pares i familiars més propers, ja que són els que tenen la decisió d’apuntar-los o no a aquesta alternativa educativa.

 

DIAGNOSI:

En els últims 30 anys el poble de Sant Vicenç dels Horts està creixent molt. Hi ha hagut molta gent que ha vingut a viure-hi, ja sigui procedent de pobles propers, o fins i tot d’altres països.

Dins aquest procés de creixement, també se n’han vist afavorides les entitats del món cultural i de lleure, les quals també han tingut un important creixement i aprofitant l’avinentesa, n’han pogut néixer de noves.

Ens trobem, però, que una part important dels habitants de Sant Vicenç ho tenen com a ciutat dormitori, i per tant no hi fan vida durant el dia a dia. Això comporta un desconeixement d’aquesta realitat associativa del poble.

Per altra banda, la immigració que hi ha al poble, no coneix les varietats d’ofertes que hi ha. Aquest desconeixement del poble i de les activitats que s’hi desenvolupen, provoquen que els costi més integrar-se a la vida de poble.

Veient aquests fenòmens, es pretén aproximar les entitats del món del lleure i la cultura a la població i fer-se més visible als seus ulls. Amb aquesta finalitat es va crear l’EXPOLLEURE.